Brownie-experts

Marjolein Kleine is¬†brownie-expert en hoofd browniebakkers ūüėȬ†bij Brownies per Post.Marjolein3
Twee jaar duurde het om de perfecte receptuur en werkwijze te ontwikkelen¬†voor de allerlekkerste brownies: vol, smeu√Įg en¬†– tja, hoe noem je dat –¬†diepzinnig!

En sinds Nederland ze ontdekt heeft is er geen houden meer aan. Alle dagen wordt er gebakken, gesneden, verpakt en verzonden.  En dat doet ze niet alleen. Tot het brownieteam behoren inmiddels ook Bakker Bo, eerste browniebakker, Wendy Weetraad, steun en toeverlaat op de klantenservice en ons inpakteam van tien superserieuze scholieren uit dit heerlijke dorp.

Hoe het zo gekomen is?¬†¬†’t Is haar passie, taarten en brownies bakken en een aantal jaar geleden ging het roer om, zodat ze zich er volledig aan kon wijden. Onder de bedrijfsnaam Taart van Toen ontwikkelde ze heel veel verschillende taartactiviteiten. Nu zijn de brownies zo succesvol dat alle andere activiteiten zoals de theetuin, de workshops en de catering gestopt zijn. Behalve gedurende¬†drie dagen per jaar. Dan nodigt ze samen met B-Event heel veel taart- en zoetliefhebbers uit op het erf rondom de browniebakkerij voor het heerlijke¬†Festival der Zoete Verleidingen.¬†Kom je ook? Klik hier voor alle info.¬† (Foto: Elsbeth Dijk Fotografie)