De lekkerste brownies
0 € 0,00
Wie verras jij morgen?

Wie zijn wij?

Marjolein Kleine is CBO - Chief Brownie Officer 😉 - bij Brownies per Post.
Twee jaar was ze bezig om de receptuur en werkwijze te ontwikkelen voor de perfecte brownies in de brievenbus: vol, smeuïg en – tja, hoe noem je dat – diepzinnig!

En sinds Nederland ze ontdekt heeft is er geen houden meer aan. Alle dagen wordt er gebakken, gesneden, verpakt en verzonden.  En dat doet ze al lang niet meer alleen. Een team van bakkers en inpakkers werkt nu dagelijks aan de lekkerste brownies. Maar hoe is het eigenlijk zo gekomen?

 

 

Hoewel het van kinds af aan een passie was, startte de carrière van Marjolein helemaal niet in de bakkerij, maar in het welzijnswerk. Mensen helpen hun talenten te ontwikkelen, dat is wat ze deed. Maar ja, op een gegeven moment kan je dan je eigen talent niet meer ontkennen. En toen ging het roer om. Onder de bedrijfsnaam Taart van Toen begon ze te bakken en ontwikkelde Marjolein de ene taartactiviteit na de andere. Er was een theetuin, ze gaf workshops, verzorgde catering, high tea's natuurlijk en bakte brownies.
 
Als grapje verzond ze die eens per post. Maar het grapje bleef niet lang stil en de klanten van Taart van Toen namen de brownies in de brievenbus heel serieus en bestelden steeds vaker ... Bij Marjolein was het idee geboren: Brownies per Post! Ze werden zo succesvol dat het roer nog een keer om ging. Ze stopte met alle andere taartactiviteiten en Taart van Toen - what's in a name ;-) - werd Brownies per Post, browniebakkerij en webshop.