De lekkerste brownies
0 € 0,00
Wie verras jij morgen?

Sparen voor gratis brownies

Stel dat jij zojuist brownies hebt besteld voor iemand die jij het gunt. Dan heb je bij diegene browniepoints verdiend. Althans, dat is de betekenis van de Amerikaanse uitdrukking brownie points verdienen: iets goeds doen voor een ander waar je helemaal niets voor terug verwacht.

 

Maar wij zouden Brownies per Post niet zijn als je van ons wèl wat terugkrijgt. Naast dat wij jouw waarderen als klant en de brownie points die je bij ons hebt ook echt een sociale waarde hebben, krijg je er ook gewoon gratis brownies voor. 

 

1 euro = 1 Browniepoint!

Iedere euro die je besteedt aan Brownies per Post levert 1 Browniepoint! op. Bestel je bijvoorbeeld twee kleine doosjes brownies met een totaalbedrag van € 31,60, dan krijg je daarvoor 31 Browniepoints!. En af en toe doen we een actie waarbij je er meer verdient. Dat zetten we dan in de nieuwsbrief en op deze pagina.

 

150 punten

Als je 150 Browniepoints! verdiend hebt, zetten we een cadeaucode voor jou klaar waarmee jij zelf een doosje brownies bestelt voor wie je maar wilt en wanneer je maar wilt, want de code is een jaar geldig.

 

Alleen met Account

Browniepoints! sparen kan alleen als je een account hebt bij Brownies per Post. Als je bestelt zonder in te loggen, krijg je dus geen punten. Dat is wel even belangrijk om te weten. 

 

Overzicht

Als je inlogt zie je in jouw account hoeveel punten je al hebt en voor welke bestellingen je ze kreeg. De punten worden pas bijgeschreven nadat wij de betaling van jouw bestelling hebben ontvangen. 

 

Oude browniepunten

De browniepunten die je tot 11 november 2016 hebt gespaard in onze oude webshop, neem je niet meer automatisch mee als je een account aanmaakt. Maar we schrijven ze graag alsnog bij als je ons dat via de mail even vraagt. 

 

Bij speciale aanbiedingen via een offerte geldt onze spaarpuntenregeling niet.