De lekkerste brownies
0 € 0,00
Wie verras jij morgen?

Jullie huisstijl

Wij snappen dat je je eigen merk graag goed neer wilt zetten. Je kan bij ons alle kanten op. En dat is helemaal niet duur. Sterker nog, bij grotere bestellingen betaal je niets extra's voor je eigen wikkel.

 

Customwikkel
Jullie ontwerpen een 100% eigen wikkel en kaart. Je krijgt van ons de aanleverspecificaties en jullie eigen vormgever gaat aan de slag. Hier zie je de wikkel en kaart die EW Facility Services ontwierp ter gelegenheid van haar 25-jarig bestaan. Op verzoek sturen we je meer voorbeelden.

Logowikkel
Is een customwikkel net wat te veel van het goede of heb je geen eigen vormgever? Dan printen wij jouw logo graag op onze kraftbruine wikkel en achterop de kaart. Op de wikkel is boven of onder het logo ruimte voor een tekst. Bijvoorbeeld Iets lekkers van [Logo] of [Logo] trakteert. Dit is een voorbeeld:

Een logowikkel is gratis vanaf tien dozen. Bij minder dozen betaal je eenmalig een klein bedrag.

 

Onze standaard-wikkels

Maar misschien hoeft al die branding van jou niet en past één van onze standaardwikkels jou heel goed. Dat zijn er inmiddels ook best al veel. Klik hier om ze allemaal te zien. De kleur van de kaart is altijd gelijk aan de wikkel.

De levertijd voor brownies met een customwikkel of jouw logo op onze wikkel kan afwijken. We informeren je graag over de mogelijkheden en de prijzen. Dus vertel ons jouw wensen!