De lekkerste brownies
  • The Original: de eerste, de lekkerste
  • Gratis kaartje en wikkel naar keuze
  • Hoogste klantwaardering

Klantenservice bereikbaar

dagelijks 8-20 uur:     info@browniesperpost.nl
ma-vr 9-17 uur: 0591-361952
Het lekkerste cadeautje in de brievenbus

Pakketpost

Standaard worden jouw brownies verzonden als brievenbuspost. Wil je dat niet? Of wil je meer doosjes verzenden naar één adres, ga dan als volgt te werk:

 

Plaats de dozen die je als pakket verzonden wilt hebben in één bestelling. Vul bij allemaal bij ontvanger het adres is waar het pakket naar toe moet. Vink aan 'Deze adresgegevens voor alle dozen' om het niet steeds opnieuw te hoeven invullen. Kies na invullen van alles voor alle doosjes bij betaalwijze voor Overboeking en rond je bestelling af. 

 

Negeer het automatische betaalverzoek dat je vervolgens krijgt. Stuur dan een e-mail naar info@browniesperpost.nl om ons te laten weten dat je de bestelling die je zojuist hebt gedaan als pakket verzonden wilt hebben.

 

De verzendkosten bedragen € 7,50 tot 10 kg. In principe worden de brownies de volgende dag bezorgd, maar niet altijd. Soms is de post vertraagd. Worden ze niet binnen 3 werkdagen bezorgd, dan is het risico voor ons.  Wij mailen jou een factuur waarin we de verzendkosten gecorrigeerd hebben. 

 

Houd er rekening mee dat er voor de ontvangst van een pakket iemand op het adres aanwezig moet zijn. Wil je het afhalen op een afhaalpunt? Geef dat dan in dezelfde e-mails aan ons door.