De lekkerste brownies
  • The Original: de eerste, de lekkerste
  • Gratis kaartje en wikkel naar keuze
  • Hoogste klantwaardering

Klantenservice bereikbaar

dagelijks 8-20 uur:     info@browniesperpost.nl
ma-vr 9-17 uur: 0591-361952
Het lekkerste cadeautje in de brievenbus

Werkt het niet?

Als postcode en huisnummer bij elkaar passen vult het systeem zelf de straat- en plaatsnaam in. Werkt dat niet controleer dan of je wellicht spaties mee gekopieerd hebt. Nogmaals zelf intypen lost het probleem meestal op. Werkt het daarna nog niet, controleer dan hier of de combinatie van postcode en huisnummer bestaat. Onze webshop herkent geen postbusadressen. Wij vinden het niet verstandig brownies naar een postbus te sturen omdat veel postbussen niet dagelijks geleegd worden.

 

Toch brownies verzenden naar een postbus of niet herkend adres? Dat kan wel maar wij noch PostNL kunnen dan verantwoordelijkheid nemen voor een juiste en tijdige ontvangst.

Ga als volgt te werk: plaats je bestelling maar vul bij het adres van de ontvanger de postcode en het huisnummer van Brownies per Post in: 7841 BZ - 2. Dan verschijnt Bommertsweg in Sleen. Kies bij betaalwijze Overboeking, maar negeer het overboekingsverzoek dat je krijgt. Dus betaal niet aan Mollie. Mail ons direct na het plaatsen van de bestelling het juiste adres. Wij passen het handmatig aan en mailen je bevestiging van de bestelling. Tegelijkertijd mailen we je een factuur die je direct kunt overmaken.