De lekkerste brownies
  • The Original: de eerste, de lekkerste
  • Gratis kaartje en wikkel naar keuze
  • Hoogste klantwaardering

Klantenservice bereikbaar

dagelijks 8-20 uur:     info@browniesperpost.nl
ma-vr 9-17 uur: 0591-361952
Het lekkerste cadeautje in de brievenbus

Verzending en bezorging

Samen zorgen we ervoor dat jouw chocolade cadeau op het juiste moment bezorgd wordt. Lees deze informatie daarom goed. 

 

Valentijnsdag

Voor Valentijnsdag adviseren wij je jouw brownies uiterlijk op 12 februari te laten verzenden. 

 

Brievenbuspakje

Wij verzenden alle brownies als Brievenbuspakje met PostNL brievenbusbezorging. Dat betekent dat de brownies in principe de volgende dag door de postbode worden bezorgd in de brievenbus. 'In principe' betekent in ongeveer 90% van de gevallen. 

 

Verzenddatum, geen bezorgdatum

Maar in één op de tien gevallen duurt de bezorging een dagje langer. Daarom werken we in de webshop met een verzenddatum, niet met een bezorgdatum. Wij garanderen 100% dat wij op deze datum verzenden. En zo kan jij zelf de kans inschatten op bezorging precies op tijd of het risico nemen van een dagje te vroeg of te laat. Voor het weekend en voor speciale gelegenheden adviseren wij in elk geval een dagje extra te nemen. 

 

In schema:

Besteld voor 16.00 uur op: Verzonden: Bezorgd:
Zaterdag, zondag, maandag Maandag Dinsdag (10% kans op woensdag)
Dinsdag Dinsdag Woensdag (10% kans op donderdag)
Woensdag Woensdag Donderdag (10% kans op vrijdag)
Donderdag Donderdag Vrijdag (10% kans op zaterdag)
Vrijdag Vrijdag Zaterdag (10% kans op dinsdag)

 

De bezorgtijd is afhankelijk van de tijd waarop de postbode gewoonlijk de brievenbuspost bezorgt in een wijk. Zijn de brownies bestemd voor bij de koffie in de ochtend? Kies dan een verzenddatum van tenminste twee dagen eerder.

 

Eisen aan de brievenbus

Voor een tijdige bezorging is het van belang dat de brievenbus op het ontvangstadres aan de eisen van de wet voldoet. In deze brochure worden die uitgebreid beschreven.

 

De meeste vertraging in bezorging van de brownies wordt veroorzaakt doordat de brievenbus niet voldoet en dan met name doordat de inwerpopening niet minimaal 26,5 cm lang en 3,2 cm hoog is. Bij oude deuren en portiekwoningen is dat soms het geval. Verder kan het zijn dat klepjes met een veerconstructie, stroken rubber of stugge tochtborstels de inwerpopening verkleinen waardoor een brievenbusdoos er niet in past.

Scholen, ziekenhuizen en grote instellingen

Wil je brownies versturen aan iemand in een school, ziekenhuis of andere grote instelling informeer dan van tevoren naar de juiste adressering, vraag of brievenbusdoosjes gewoonlijk goed ontvangen worden en of de interne post de ontvangst van dit cadeautje kan doen vertragen.

 

Huisdier
Is er een huisdier dat bij de post kan? Informeer de ontvangers dan over de komst van jouw cadeautje. Al is de verpakking heel stevig, chocolade kan dodelijk zijn voor huisdieren.

 

Track-en-trace code

Jouw brownies worden verzonden met een track-en-trace code. Uiterlijk de volgende ochtend na verzending ontvang je een mail met de code zodat je de bezorging van jouw chocolade per post kunt volgen. 
 

Andere verzendwijze

Wil je een andere verzendwijze? Neem dan even contact met ons op. Wellicht kunnen we het regelen.

 

Geen brownies bij een hittegolf
Bij temperaturen boven 26 graden kunnen de brownies erg zacht worden. Er is niets aan de hand als je ze voor het serveren een paar uur in de koelkast legt. Maar omdat niet iedereen dat geduld heeft en je niet de intentie had om een klef cadeau te sturen, nemen wij de vrijheid om geen brownies te verzenden als de temperaturen langdurig hoog zijn. Je ziet de aankondiging daarvan dan duidelijk in de webshop staan. Als de verzending van jouw brownies bij ons al is ingepland, nemen we contact met je op voor een voorstel. Dat kan je altijd weigeren. Dan storten we het aankoopbedrag aan jou terug.

 

Nu bestellen