De lekkerste brownies
0 € 0,00
Wie verras jij morgen?

Verzending en bezorging

Het is niet voor niets dat de p van Post een hoofdletter is in onze bedrijfsnaam. Immers, de post doet belangrijk werk voor ons!

 

24-uurs Brievenbuspost

Tenzij anders vermeld verzenden wij alle brownies met 24-uurs Brievenbuspost van PostNL. Dat betekent dat de brownies in principe de volgende dag door de postbode worden bezorgd. 'In principe' betekent in 95% van de gevallen en dat vinden wij best goed.

 

Verzenddatum, geen bezorgdatum

Met jou als klant willen we echter graag een 100% betrouwbare afspraak maken. Daarom werken we in de webshop met een 100% zekere verzenddatum, niet met een bezorgdatum. Zo kan je zelf de kans inschatten op bezorging precies op tijd of het risico op een dagje te vroeg of te laat. Voor het weekend en voor speciale gelegenheden adviseren wij in elk geval een dagje extra te nemen. 

 

In schema:

Besteld voor 16.00 uur op: Verzonden: Bezorgd:
Zaterdag, zondag, maandag Maandag Dinsdag (5% kans op woensdag)
Dinsdag Dinsdag Woensdag (5% kans op donderdag)
Woensdag Woensdag Donderdag (5% kans op vrijdag)
Donderdag Donderdag Vrijdag (5% kans op zaterdag)
Vrijdag Vrijdag Zaterdag (5% kans op dinsdag)

 

De bezorgtijd is afhankelijk van de tijd waarop de postbode gewoonlijk de brievenbuspost bezorgt in een wijk. 

 

Eisen aan de brievenbus

Voor een tijdige bezorging is het van belang dat de brievenbus op het ontvangstadres aan de eisen van de wet voldoet. In deze brochure worden die uitgebreid beschreven.

De belangrijkste vereisten zijn: de inwerpopening is horizontaal (liggend) aangebracht en minimaal 26,5 cm lang en 3,2 cm hoog. De post moet makkelijk door de inwerpopening heen kunnen. Bij brievenbussen met klepjes met een veerconstructie, stroken rubber of stugge tochtborstels is dat niet het geval. De brievenbus mag niet te snel vol raken. Daarom moet de ruimte achter de inwerpopening minimaal 15 cm diep, 27 cm breed en 38 cm hoog zijn.

 

Huisdier?
Is er een huisdier dat bij de post kan? Informeer de ontvangers dan over de komst van jouw cadeautje. Al is de verpakking heel stevig, chocolade kan dodelijk zijn voor huisdieren.

 

Track-en-trace code

Jouw brownies worden verzonden met een track-en-trace code. Uiterlijk de volgende ochtend na verzending ontvang je een mail met de code zodat je de bezorging kunt volgen. 
 

Andere verzendwijze

Wil je een andere verzendwijze? Neem dan even contact met ons op. Wellicht kunnen we het regelen.

 

 

Geen brownies bij een hittegolf
Bij temperaturen boven 25 graden worden de brownies erg zacht. Er is niets aan de hand als je ze voor het serveren een paar uur in de koelkast legt. Maar omdat niet iedereen dat geduld heeft en je niet de intentie had om een klef cadeau te sturen, nemen wij de vrijheid om geen brownies te verzenden als er een hittegolf aan komt. Je ziet de aankondiging daarvan dan duidelijk in de webshop staan. Als de verzending van jouw brownies bij ons al is ingepland, nemen we contact met je op voor een voorstel. Dat kan je altijd weigeren. Dan storten we het aankoopbedrag aan jou terug.