De lekkerste brownies
0 € 0,00
Wie verras jij morgen?

Brownies voor bedrijven

Je kunt natuurlijk een onvergetelijke ervaring creëren voor jouw klanten door ze mee te nemen naar de Bahama's. Maar het kan makkelijker.

 

Stuur ze Brownies per Post! Als je wilt met jullie kaart erbij en wikkel eromheen helemaal in jullie stijl. Reken maar dat ze na die verrassing meer van je willen!

 

Heb je een jubileum te vieren of wil je iemand bedanken, feliciteren of compenseren? Brownies zijn heerlijk, persoonlijk, origineel èn ze vallen gewoon in de brievenbus! Of het nou gaat om tien of honderden, we bakken ze graag voor jullie.

 

Wij hebben perfecte mogelijkheden om de verpakking jouw bedrijfsuitstraling mee te geven en natuurlijk gaat er een kaart bij met je persoonlijke boodschap. Je bestelt gemakkelijk in de shop of via de mail en betalen kan achteraf.

 

We hebben de mogelijkheden voor wikkel en kaart in schema gezet. Onder het schema zie je voorbeelden in foto's.

 

 

Onze standaardwikkels

Logowikkel: jullie logo op onze wikkel

Customwikkel: 100% jullie eigen ontwerp

Beschikbaar voor

Kleine, normale en superdoos

Kleine en normale doos

Kleine, normale en superdoos

Wikkel

Keuze uit diverse thema's. Elke doos anders.

Kraftbruin geblokte wikkel met ruimte voor jullie logo en een korte tekst van max 20 tekens. Elke doos gelijk.

Jullie vormgever ontwerpt wikkel aan de hand van door ons aan te leveren specificaties. Elke doos gelijk.

Voorkant kaart

Vaste tekst: for You

Vaste tekst: for You

Jullie eigen ontwerp, elke doos gelijk. Of kaart zoals bij Logowikkel

Achterkant kaart

Elke tekst mogelijk, elke doos anders, geen logo

Elke tekst mogelijk, elke doos anders, geen logo

Jullie eigen ontwerp, elke doos gelijk. Of kaart zoals bij Logowikkel

Extra levertijd

Geen

Eerste keer maximaal drie werkdagen, daarna geen

Eerste keer zeven werkdagen, daarna geen

 Gratis vanaf

 1 doos

 10 doosjes

 25 doosjes

 

 

Onze standaardwikkels

Kies uit onze wikkels en kaarten. Hieronder zie je de neutrale wikkel. Maar er zijn er veel meer. Klik hier om ze allemaal te zien. De kleur van de kaart is tegenwoordig kraftbruin en voorop staat 'for you'.

Logowikkel
Wij printen jouw logo op onze kraftbruine wikkel. Op de wikkel is boven of onder het logo ruimte voor een ultrakorte tekst. Bijvoorbeeld Iets lekkers van [Logo] of [Logo] trakteert.

Customwikkel
Jullie ontwerpen een 100% eigen wikkel en kaart. Hier zie je de wikkel en kaart die EW Facility Services ontwierp ter gelegenheid van haar 25-jarig bestaan. Op verzoek sturen we je meer voorbeelden.

Praktische zaken

Krijg je al inspiratie? Een aantal praktische zaken hebben we hieronder nog even op een rijtje gezet.

Levertijd
Naast de extra levertijd voor bijzondere wikkels, kan het zijn dat we extra levertijd nodig hebben voor grote aantallen brownies. 

 

Shoptegoed

Het kopen van een shoptegoed is handig voor jou en voor ons. Je krijgt korting, hoeft maar één factuur te betalen, maar kunt wel vaker brownies bestellen met jouw tegoed. Lees hier meer over het shoptegoed.

 

Verjaardagsservice
Aan de hand van jullie overzicht van jarigen met naam, adres, geboortedatum en een persoonlijke boodschap verzenden wij graag jullie verjaardagsbrownies. Hier lees je er meer over.

 

Op factuur
We kunnen ons voorstellen dat je achteraf wilt betalen. Dat kan als je een account op bedrijfsnaam aanmaakt. Log één keer uit en daarna weer in. Als je vervolgens een bestelling plaatst zal bij de betaalwijzen op de check-out pagina de betaalwijze Op factuur verschijnen. 
Op factuur betekent dat je achteraf  binnen 14 dagen jouw bestelling moet betalen. We mailen de factuur aan het emailadres dat jij opgaf bij Factuurgegevens. Wij nemen de vrijheid om jouw bedrijfsgegevens te controleren en daarvoor eventueel contact met jou op te nemen alvorens jouw bestelling te verwerken. Hierbij geldt: geen bericht is goed bericht. Je mag erop vertrouwen dat we jouw bestelling goed hebben ontvangen als jij van ons een automatische bevestiging krijgt met het onderwerp Jouw bestelling is ontvangen.

 

Offerte

Vertel ons wat je wilt en wij vertellen je wat mogelijk is. Verwacht geen hoge kortingen, maar wel de allerbeste brownies, topservice en laaiend enthousiaste ontvangers! Mail met Marjolein op info@browniesperpost.nl.

 

Aanleveren

Meteen alles aanleveren? Prima! De gebruikelijke kwantumkorting geven we je ook zonder offerte ;-) De gegevens van de ontvangers ontvangen we graag in dit bestand. . Jouw logo in jpg-formaat en je persoonlijke boodschap ontvangen we graag op bovenstaand e-mailadres. En als je kiest voor een customwikkel en -kaart kun je dit document downloaden voor de aanleverspecificaties. Succes!