De lekkerste brownies
0 € 0,00
Het lekkerste cadeautje in de brievenbus

Brownies als relatiegeschenk

Meer dan 200 bedrijven gingen je al voor in het verzenden van brownies als relatiegeschenk. En er zijn veel redenen om dat te doen. 

 

Origineel en persoonlijk

 

Brownies per Post zijn:

Gelegenheden

 

Je kunt ze natuurlijk verzenden rondom Kerst. Maar er zijn veel meer gelegenheden om jouw relaties in het zonnetje te zetten. Bijvoorbeeld:

We denken graag met je mee!  

 

Het maakt niet uit of je af en toe brownies verstuurt of ineens een grote actie doet. In beide gevallen kies je de vormgeving die bij jullie past. 

Standaardwikkels

Voor feestelijke gelegenheden, bedankjes, verhuizingen en voor zomaar staan er verschillende wikkels in de webshop. Die zijn zakelijk ook heel goed in te zette in combinatie met jouw persoonlijke tekst op de For you kaart. 

Standaardwikkel

Logo opdrukken

Wil je meer 'branding' dan kunnen wij onze kraftbruine wikkel bedrukken met jouw logo. Op de wikkel is boven of onder het logo ruimte voor een ultrakorte tekst. Bijvoorbeeld Iets lekkers van [Logo] of [Logo] trakteert.

Logowikkel

Customwikkel

Ga je er helemaal vol voor dan maken jullie 100% een eigen ontwerp voor wikkel en kaart. Hier zie je de wikkel en kaart die EW Facility Services ontwierp ter gelegenheid van haar 25-jarig bestaan. Op verzoek sturen we je meer voorbeelden.

Customwikkel

 We hebben de mogelijkheden voor wikkel en kaart in schema gezet:

 

 

Onze standaardwikkels

Logowikkel: jullie logo op onze wikkel

Customwikkel: 100% jullie eigen ontwerp

Beschikbaar voor

Kleine, normale en superdoos

Kleine, normale en superdoos

Kleine, normale en superdoos

Wikkel

Keuze uit diverse thema's. Elke doos anders.

Kraftbruin geblokte wikkel met ruimte voor jullie logo en een korte tekst van max 20 tekens. Elke doos gelijk.

Jullie vormgever ontwerpt wikkel aan de hand van door ons aan te leveren specificaties. Elke doos gelijk.

Voorkant kaart

Vaste tekst: for You

Vaste tekst: for You

Jullie eigen ontwerp, elke doos gelijk. Of kaart zoals bij Logowikkel

Achterkant kaart

Elke tekst mogelijk, elke doos anders, geen logo

Elke tekst mogelijk, elke doos anders, geen logo

Jullie eigen ontwerp, elke doos gelijk. Of kaart zoals bij Logowikkel

Extra levertijd

Geen

Eerste keer zeven werkdagen, daarna geen

Eerste keer zeven werkdagen, daarna geen

 Gratis vanaf

 1 doos

 25 doosjes

 25 doosjes (forYou kaart)

 50 doosjes (eigen kaart)

Gratis vanaf

Je hoeft het aantal doosjes dat nodig is voor een gratis wikkel niet ineens te versturen. Je kunt deze ook af en toe versturen. Wij houden je wikkel gewoon op voorraad. Uiteraard is het ook mogelijk om een eigen wikkel of kaart te maken voor een kleiner aantal doosjes. We geven je daarvoor graag de prijs. 

Levertijd

Naast de extra levertijd voor bijzondere wikkels en kaarten, kan het zijn dat we extra levertijd nodig hebben voor grote aantallen brownies.  

Direct bestellen

Meteen alles aanleveren? Prima! De gebruikelijke kwantumkorting geven we je ook zonder offerte ;-) De gegevens van de ontvangers ontvangen we graag in dit adressenbestand. . Jouw logo in jpg-formaat en je persoonlijke boodschap ontvangen we graag per e-mail. En als je kiest voor een customwikkel en -kaart download je hier de aanleverspecificaties. Succes! 

Offerte

We horen graag wat jouw wensen zijn. In ieder geval bieden we de allerbeste brownies, topservice en laaiend enthousiaste ontvangers! We maken graag een offerte voor je. Neem je contact met ons op? 

 

Maar hé, vind je dit allemaal te veel gedoe? Gewoon nu in de webshop veel doosjes bestellen kan natuurlijk ook. We zijn er klaar voor!

 

Nu bestellen