De lekkerste brownies
0 € 0,00
Wie verras jij morgen?

Verwerking bestelling

Orderbevestiging

Als jij onze mail met het onderwerp 'Jouw bestelling is ontvangen' hebt gehad, dan weet je dat de bestelling goed bij ons is aangekomen.

 

Aan de slag

Wij printen de kaart en het adresetiket en bewaren die samen met de soortsticker(s) en de houdbaarheidssticker bij elkaar totdat we jouw brownies gaan bakken en inpakken voor de post.

 

Verzendbevestiging

Als er geen bijzonderheden zijn, is het volgende wat je van ons hoort dat wij jouw brownies verzonden hebben. Dat bevestigen we met een mail met het onderwerp 'Ze zijn onderweg!'

 

Bestelstatus volgen

Als je een account hebt bij Brownies per Post, kun je de status van jouw bestelling volgen. Op jouw persoonlijke pagina zie je de bestelling en bestelstatus. Hieronder zie je wat de betekenis is van elke status.

 

Conceptbestelling: je moet de bestelling nog afronden

Wacht op overboeking: wij hebben jouw betaling nog niet ontvangen

Nog te behandelen: jouw bestelling wordt spoedig behandeld

In behandeling: jouw bestelling is in behandeling en zal op de gewenste datum verzonden worden

Verzonden: de bestelling is verzonden

Deels verzonden: de bestelling is deels verzonden

Alle verzonden: alle items uit de bestelling zijn verzonden
Beoordeling: jouw brownies zijn verzonden en je ontving van ons een beoordelingsverzoek

Geannuleerd: jij hebt de bestelling geannuleerd of deze is mislukt

Wacht op klantreactie: je moet reageren op ons verzoek voordat wij verder kunnen

 

Wijzigingen

Wil je toch nog wat veranderen aan jouw bestelling? Dat kan totdat ze verzonden zijn. Je kunt de wijziging aan ons mailen. Is dat kort voor verzending, bel ons dan ook nog even. Alleen als wij via mail of telefonisch jouw wijziging bevestigd hebben, mag je ervan uitgaan dat we jouw bestelling hebben aangepast. Je ziet de aanpassingen niet terug in jouw account.

 

Tenzij anders aangegeven tijdens het bestelproces, verwerken / verzenden wij alle werkdagen alle bestellingen die voor 16.00 uur bij ons binnenkomen. We beweren niet dat we nooit een fout hebben gemaakt, maar deze belofte aan de klant is heilig bij ons. 

 

Track-en-trace code

Jouw brownies worden verzonden met een track-en-trace code. Uiterlijk de volgende ochtend na verzending ontvang je een mail met de code zodat je de bezorging kunt volgen.